Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
BASIN AÇIKLAMALARI / 2013 Yılı
Kocatepe´de Darbe Protestosu / Tarih: 12-10-2013
Müslümanlarla Dayanışma Platformu (AKABE DERNEĞİ, GENÇBİRİKİM, İLKAV, UMRAN HAREKETİ, VAHDET VAKFI), Kocatepe Camii önünde Cuma Namazı çıkışı Mısırda yapılan darbenin 100. gününde katliamların devam etmesini protesto etti ve basın açıklaması yaptı...
     
     
İsrail, Ankara’da protesto edildi. / Tarih: 24-09-2013
Ankara Müslümanlarla Dayanışma Platformu, Bir grup Yahudi yerleşimcinin Mescid-i Aksa´ya girmesi ve İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yıkarak onun yerine Süleyman mabedini dikmek istemesini İsrail Konutu önünde protesto etti.
     
     
Ortadoğu´daki katliamlar Esenyurt´ta protesto edildi / Tarih: 07-09-2013
Birr Nesil Derneği´nin organizasyonunda Esenyurt´ta bulunan İlkadım Derneği, Akdav-Esenyurt ve Huzur-Der´inde destek verdiği protesto ve basın açıklama yapıldı.
     
     
Başkent´li Müslümanlar Gıyabi Cenaze Namazına Akın Etti / Tarih: 24-08-2013
Ankara Müslümanlar Dayanışma Platformu üyeleri, Suriye´de sivil halkı hedef alan kimyasal silah saldırısını ve Mısır´daki darbe karşıtlarına yapılan katliamı protesto etti. Kocatepe Camisi avlusunda cuma namazının ardından toplanan grup, Suriye´de hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. Namazdan sonra, Suriyeli ve Mısırlı Müslümanlar için dua edildi.
     
     
ANKARA’DAN MISIR CUNTASINA GAZAP CUMASI PROTESTOSU / Tarih: 16-08-2013
Öncülüğünü Müslümanlarla Dayanışma Platformu’nun (AKABE DERNEĞİ, GENÇBİRİKİM, İLKAV, UMRAN HAREKETİ, VAHDET VAKFI), yaptığı, değişik kesimlerden de 5 bini aşkın duyarlı müslümanın iştirak ettiği gıyabi cenaze namazı, protesto yürüyüşü ve basın açıklaması Ankara’da gerçekleştirildi.
     
     
Müslumanlarla Dayanışma Platformu Mısırdaki Katliam Nedeniyle Bir Basın Açıklaması Düzenledi / Tarih: 14-08-2013
Mısırda 14 Ağustos sabahı yeni bir katliam gerçekleştirildi. 2000 civarında müslüman katledildi, binlerce yaralı var. Müslümanlarla Dayanışma Platformu (AKABE DERNEĞİ, GENÇBİRİKİM, İLKAV, UMRAN HAREKETİ, VAHDET VAKFI), Mısır büyükelçiliği önünde yaklaşık 1000 kişilik bir grupla yapılan katliamı protesto etti ve basın açıklaması yaptı...
     
     
MÜSLÜMANLARLA DAYANIŞMA PLATFORMUNDAN KATLİAMCI MISIR DARBECİLERİNE PROTESTO / Tarih: 29-07-2013
Müslümanlarla Dayanışma Platformu 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü Mısır Büyükelçiliği önünde Mısır´da gerçekleştirilen darbeyi protesto etmek ve Mısır´da zalim yönetim tarafından katledilen kardeşlerinin yanında olduğunu göstermek için bir araya geldi.
     
     
´Mısır’lı kardeşlerimizi selamlıyoruz´ / Tarih: 28-07-2013
Kur´an´a Davet Platformu Mısır´da gerçekleştirilen katliam sonrasında bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada "darbe girişimlerinin artık zalimlerin işini görecek bir araç olmadığını ispatlamak için dik duran Mısır’lı kardeşlerimizi selamlıyoruz." deniliyor.
     
     
SAYFALAR:   | 1 || 2 |
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon