Üye Ol  -  Şifremi Unuttum?
Facebook
 
 
> Bugün 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü...

> Kadir Gecesinin ve Ona Değer Kazandıran Kur’an’ın Kadrini Bilmek...

> Erdoğan’ın, Karşılığı Olmayan Sert Söylemleri Filistin’den Yana, ...

> Ömrümüzden Bir Yıl Daha Azaldı, Gelin Hâlimizi Sorgulayalım!...

> Küresel İfsadın Fıtratı ve Doğal Dengeyi Bozması ile İnsanlığın Y...

   
En Çok Okunanlar
 
DİĞER / 2010 Yılı
İlkav´da Kudüs Günü Programı / Tarih: 03-09-2010
İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı her sene olduğu gibi bu senede ramazan ayının son cuması olan KUDUS GÜNÜ sebebiyle bir program düzenledi.
     
     
İlkav Çocuk Kulübü 2009/2010 Sertifika Programı / Tarih: 26-06-2010
İlkav Çocuk Kulübü 2009/2010 Sertifika Programı 26 Haziran Cumartesi günü Saat 18´de İLKAV konferans salonunda yapıldı. Bir yıl süreyle Hafta sonları ders İlkav Çocuk Kulübünde ders alan gençler sezon sonunda aileleri için düzenledikleri sertifika programında kimi zaman güldürdü kimi zaman ağlattı kimi zamanda ailelerini gururlandırdılar. Kuran-ı Kerim okunarak başlayan program yaklaşık 2.5 saat sürdü.
     
     
İLKAV Gençlik Organizyonu ´Müslüman Çeçenistan ve Direniş Mücadelesi´ konulu bir program düzenledi. / Tarih: 22-05-2010
İLKAV Gençlik Organizyonu “Müslüman Çeçenistan ve Direniş Mücadelesi” konulu bir program düzenledi. Sinevizyon, panel, şiir dinletileri, biyografiler ve skeç gibi çeşitli etkinliklerin düzenlendiği program dolu dolu geçti.
     
     
İlkav Gençlik Organizasyonu ´ Mescidi Aksa´ya Vefa Programı ´ / Tarih: 09-05-2010
İLKAV Gençlik Organizasyonunun düzenlemiş olduğu Mecid-i Aksa’ya vefa programı İlkav konferans salonunda gerçekleşti. Dolu dolu geçen program Kürşat Oğuz Arslantaş´ın okuduğu Kur’an tilaveti ile başladı ve yaklaşık ikibuçuk saat süren programın sunuculuğunu Mustafa ALU yaptı.
     
     
İLKAV Çocuk Kulübü Mogan Parka Gezi Düzenledi / Tarih: 14-04-2010
İLKAV Çocuk Kulübü Mogan Parka Gezi Düzenledi. Gönüllü öğretmenler eşliğinde Ankara Gölbaşı Mogan Parkı tesislerine giden İLKAV Çocuk Kulübü üyesi öğrenciler mutlu ve çoşkulu bir gün geçirdiler. Her hafta cumartesi günleri İLKAV konferans salonunda sosyal ve kültürel eğitim faaliyetlerinde bulunan öğrenciler yıllık programları çerçevesinde düzenledikleri gezi programına vakıf merkezinden özel servislerle eldiler. Muhteşem bahar havasının eşliğinde Akşam saatlerine kadar Gölbaşı Mogan parkta çeşitli oyunlar oynayıp eğlenen öğrenciler güneş batana kadar bütün coşkularıyla etrafa neşe saçtılar.
     
     
Ankara´da Hicret Gecesi Coşkusu / Tarih: 25-03-2010
Ankara Kocatepe Kültür Merkezi´nde Radyo Denge tarafından Hicret Gecesi düzenlendi. Salonun hınca hınç dolduğu gecede çok sayıda kişi programı dışarıda açılan perdeden izlemek durumunda kaldı.
     
     
SAYFALAR:  
 
Copyright © 2013 İLKAV - İlmi ve Kültürel Araştırmalar Vakfı
Strazburg Caddesi No:18/4 SIHHIYE/ANKARA
Telefon :  +90 (312) 229 79 76 e-posta:  iletisim@ilkav.org
İLKAV Teknik Komisyon